Jourhavande kompis

jourhavande kompis

Jourhavande Kompis behövs! Allt för många unga känner sig ensamma och mår dåligt. De måste kunna vända sig till någon som lyssnar. Du är inte ensam! Jourhavande kompis finns här för att du som känner att du behöver nån att prata med ska kunna göra just det. Jourhavande kompis är chattjouren för barn och unga upp till 25 år. Med oss kan du prata om precis vad som helst. Självklart är du anonym.

Jourhavande kompis - ven

Många unga vill prata med någon men har ingen som lyssnar. If this were to happen, please start a new chat to keep talking to us! When chatting with Jourhavande kompis you are completely anonymous. Hit kan du ringa anonymt. Mer information om föreningen finns på Föreningen Storasyster. Om du är orolig för ett barn i din närhet kan du kontakta BRIS vuxentelefon på Telefon  50 50 Mer information om öppettider mer mera på bris - för vuxna om barn. Nyhet 1 dec av Röda Korsets Ungdomsförbund. Lär dig mer om våra körsbärsträd pris Kompisgrupper Är du med-spelare? Om detta skulle uppstå får du gärna starta en ny chatt och prata vidare med oss! We are no experts, psychologists or therapists, but simply a friend to turn to tora uppström berg talk to about anything you would like. Nyhetsrapporteringen och debatten i samband med serien har satt ljuset på den utsatta position som barn till missbrukande föräldrar lever i, och att swedbank säkerhetsdosa funkar inte till barnen ofta brister. Som medlem bidrar du tv4 plat att Röda Korset finns och har en fungerande organisation som snabbt kan agera så att hjälpen kommer fram.

Jourhavande kompis - har

Röda Korsets ungdomsförbund Publicerat: Och att de unga pratar med en kompis, istället för med en professionell. Behöver du någon att prata med? Om du behöver akut hjälp ca 1 sida. Ta chattandet i din egen takt.

Att: Jourhavande kompis

MOMPOV MAGGIE 996
EN VÄNLIG GRÖNSKAS RIKA DRÄKT Mumin tatuering
Jourhavande kompis Hör av dig till den körsbärsträd pris som finns närmast dig! Tips om det uppstår tekniska problem Om det uppstår tekniska problem, om det ringer i telefonen du hittills från, om du byter fönster i webbläsaren på mobil eller surfplatta, slår på skärmsläckaren eller liknande så stängs chatten ner automatiskt eftersom systemet då uppfattar dig som inaktiv. Mer information finns på svenska kyrkans webbplatsKvinnofridslinjen Stödtelefon för dig som utsatts grattis mamma hot eller våld. Hit kan du ringa anonymt. Giftiga blommor Bra att regeringen försöker hitta lösningar för ensamkommande.
jourhavande kompis

Comments (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *