Till lindemann

till lindemann

Vet inte hur nytt det här för er som är Rammstein fan. Men det går illska rykten (något som tyvärr är sant) om att frontfiguren Till Lindemann plötsligt. Gruppen som är tyst om i perioder, vad vet vi om denna personliga sångare. Jo, Till Lindemann, född 4 januari i Leipzig (i dåvarande Östtyskland), är sångare i det tyska industriu-metalbandet Rammstein och tysk musiker, skådespelare och poet. Tills yrken: musiker, pyrotekniker, skådespelare och. Samlingssida för artiklar om till+lindemann. till lindemann

Till lindemann - the decision

Häng med Expressen Nöje på Facebook. Resultatet har ju varit riggat sedan dag ett. På deras Made in Germany — -turné spelade de i Globen i februari Lindemann har även varit duktig landslagssimmare i Östtyskland , men tvingades att sluta på grund av muskelproblem i magen. Gruppen har spelat flera gånger i Sverige , bland annat på Malmö Arena , på festivalen Metaltown i Göteborg juni och Under samma föreställning beger sig Flake ut i publikhavet i en gummibåt, och Lindemann kan ses piskande sig själv under framförandet av låten "Bestrafe mich" "Bestraffa mig". Andra kännetecken för texterna är en viss brutalitet, till exempel "Stein um Stein", som handlar om hur sångaren begraver sin älskade levande, och "Spring", där en folkmassa samlas kring en man som är i färd att begå självmord genom att hoppa från en bro.

Till lindemann - how one

Detta ska ha grundats på att både Eric Harris och Dylan Klebold var Rammstein-fans och att låten öppnar med frasen "Du auf dem Schulhof, ich zum Töten bereit" ungefärligt översatt till "Du på skolgården, jag är redo att döda". Lindemann är också en kvalificerad pyrotekniker, efter en olycka vid i Berlin september , där en brinnande sak föll ned bland publiken, började Rammstein anställa en professionell, pyroteknisk besättning och Lindemann har lärt och även tränat med dem. Rammstein gav i maj ut boken Liederbuch med text och tabulatur till 14 av bandets låtar. Hämtad från " https: Hårda anklagelserna mot Danny:

Till lindemann Video

Top 10 Facts - Till Lindemann // Top Facts

Comments (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *