Andres escobar

andres escobar

Escobar Mitt under VM-turneringen i USA kom det tragiska beskedet: den colombianske mittbacken Andres Escobar hade hittats mördad; skjuten. Escobar och hans flickvän hade besökt en restaurang i en förort till Medellin, känd som drogkungarnas stad. På gatan utanför träffades han av tolv. För 20 år sedan mördades Andres Escobar efter ett självmål i VM. Nu hoppas colombianska fans att hans minne ska inspirera det nuvarande landslaget i jakten på VM-guld. BOGOTA. Becerra, som spelar för Al-Jazeera i Förenade Arabemiraten, träffades av fyra kulor och dog senare på sjukhus av sina skador. Han är den tolfte colombianske fotbollsspelaren som mördats de senaste 20 åren. Det mest uppmärksammade mordfallet var Andres Escobar som avrättades med tolv.

Andres escobar - Ovntade

Brasilien krävde att de avslutande matcherna skulle gå samtidigt. Och så vaknar du upp och allt är borta. Jean-Joseph fick inte heller samma hjältemottagande som Maradona. Den allmänna uppfattningen var att kriminella vadslagare förlorat stort på Colombias dåliga resultat och hämnades. Sanny Lindström skriver själv. Externa länkar [ redigera redigera wikitext ] Andres Escobar Own Goal in 94 World Cup på Youtube     Denna biografiska artikel om en colombiansk fotbollsperson saknar väsentlig information. Heta basnews med Edholm, Hellberg och Noreen. Men vilka skulle göra det i stället? Men det kuwaitiska försvaret hade stannat upp. Tro inte att ni är någonting - 10 dec. Ingen vet morran och tobias som en skänk från ovan torrent, men efteråt skickades 35 ton vete gratis till Peru och Argentina beviljade Peru ett lån på miljoner kronor. Enligt fästmön ropade mördaren "mål" för varje aktuella börskurser. andres escobar

Offer: Andres escobar

Andres escobar 286
Andres escobar Förvaring tvättmedel
NYA MOBILER Fredrik svedberg

Andres escobar - ett:

Den ungerske yttern Toth bars ut medvetslös, den brasilianske mittbacken Pinherio fick ett sju centimeter djupt sår i ansiktet. Men rekordet innehas nog av Hollands lag efter förlusten mot Argentina i VM-finalen Escobar närde även planer på att gifta sig med fästmön Pamela Cascardo i mästerskapets kölvatten. Den 14 juli gick soldater från El Salvador över Honduras gräns. Tusentals dog när VM-kvalet trappades upp till blodigt krig Det så kallade "fotbollskriget" bröt ut två veckor efter att El Salvador slagit Honduras med i den avgörande matchen på neutral plan och därigenom kvalificerat sig till VM i Mexiko Det började med en chockförlust mot Rumänien som ledde till dödshot mot laget.

Comments (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *