Gripsholmsskolan

gripsholmsskolan

Gripsholmsskolan AB, - På bodyenlightenment.info hittar du, bokslut, nyckeltal, koncern, koncernträd, styrelse, Status, varumärken, offentliga värden, adress mm för Gripsholmsskolan AB. De elever som fick lämna Gripsholmsskolan i Mariefred förra året är nu tillbaka på skolan igen. Gripsholmsskolan, Mariefred. 1,1t gillar. Grundskola F

Gripsholmsskolan Video

Gripsholmsskolan

Gripsholmsskolan - vill koll

Här på hemsidan hittar du nyhetsuppdateringar, kommande händelser på Aktuellt ,  lärarnas veckobrev och schema under  Klasser och på Bloggarna  kan du följa med elevernas vardag. Home » Välkommen till Gripsholmsskolan i Mariefred. Alla lämnade in sina mobiler utom två som glömde det. Där sitter det två föräldrar från varje klass, och alla röstade enhälligt på att mobilförbudet var en bra idé, säger Ulrika Pernå. Men höstterminen på en annan skola var en nyttig erfarenhet, säger de. Föräldrar vill att skolbarnen får gå kvar.

Gripsholmsskolan - Antonio Toledano

Skolan har sedan tidigare ett mobilförbud men inget krav på att lämna in telefonerna men sedan i går måste alla elever från sexan till åttan lämna in dem på ett mobilhotell innan skoldagen börjar. Där sitter det två föräldrar från varje klass, och alla röstade enhälligt på att mobilförbudet var en bra idé, säger Ulrika Pernå. Skapat ett mobilhotell — Vi har ett bemannat kansli där vi har gjort ett mobilhotell. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Gripsholmsskolan Box 5 21 Mariefred   Kansli: Man bockar av sig på en lista när man lämnat in den, och kvitterar ut dem när de går hem.

Comments (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *