Meditation

meditation

Meditation blir mer och mer populärt när det gäller att hantera stress. Transcendering ger dock en mer djupgående effekt än bara avslappning. I de gamla texterna, från världens äldsta kunskapstradition, beskrivs transcendering som den högsta erfarenheten människan kan ha – grundläggande för all mänsklig utveckling. Meditation är inom västvärlden ett sammanfattande begrepp som innebär metoder för kroppslig och mental avslappning i kombination med koncentration på något föremål, föreställning eller företeelse. Det kan bland annat vara ett ord man uttalar tyst, ett så kallat mantra, eller en punkt att iaktta, sin egen andning,  ‎Användning av meditation · ‎Meditationens påverkan · ‎Referenser. Meditation är en uråldring teknik som alla kan lära sig. Den som mediterar går in i ett tillstånd av fullständig avslappning, där både kropp och själ får ro. Du glömmer bort dina problem och stressmoment för en stund – men effekten, en känsla av lugn, kan sitta kvar i flera timmar. En del lär sig tekniken snabbt. Andra behöver.

Meditation Video

3 Hour Reiki Healing Music: Meditation Music, Calming Music, Soothing Music, Relaxing Music, ☯2583 Med rätt metod burhens uppmärksamheten automatiskt att gå dit. Detta gör du genom att försöka stilla din tanke- och känsloverksamhet. Och de blir allt fler. Det kan vara ett levande ljus eller något annat lugnande. Metoden upptäcktes och lärdes ut av Buddha för över 2 år sedan, och lär därmed vara en av världens äldsta meditationstekniker.

Meditation - vrt

Tränar du redan yoga så försök att medvetet hålla uppmärksamheten i kroppen och på andningen under hela yogapassen. Det betyder bara att kroppen håller på att slappna av. Meditation blir mer och mer populärt när det gäller att hantera stress. Även andra vetenskapliga undersökningar bekräftar att meditation stärker immunförsvaret. Och drygt 30 studier, från universitet runt om i världen, bekräftar att vi når en mycket djup vila under TM. meditation

Comments (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *